Nederlandse tv-commentator zingt ‘F*** The Tours’ bij Liverpool V Leicester Carabao Cup

Liverpool Woensdag werd er weer een gedenkwaardige avond doorgebracht op Anfield na hun dramatische overwinning op Leicester City in de Carabao Cup-kwartfinales, maar het waren niet de gebeurtenissen op het veld die de aandacht van de media trokken.

Reds-fans uitten hun ongenoegen over de huidige conservatieve regering, en een Nederlandse commentator kon het niet laten om mee te doen aan het gezang dat je zeker niet live op tv zou verwachten.

Het was iets dat tot veel reacties op sociale media leidde, maar sommigen vroegen zich af wat de uitdrukking zou kunnen betekenen voor de verwarde kijkers die naar de wedstrijd in Nederland kijken.

Leicester leidde de wedstrijd op dat moment met 3-2, waarbij de ploeg van Jürgen Klopp werd gediskwalificeerd voor de competitie, wat hun frustratie die avond nog groter maakte.

Maar de rode helft van Merseyside was in extase toen Takumi Minamino in de vijfde minuut van de blessuretijd scoorde om er 3-3 van te maken, voordat Klopp’s ploeg met 5-4 won na penalty’s.

Dit resultaat betekent dat Liverpool het in de halve finale zal opnemen tegen Arsenal, omdat de Duitser zei dat dit een eenmalige wedstrijd zou zijn vanwege het hectische wedstrijdschema.

De ploeg van Klopp zal zaterdag niet spelen, omdat hun thuiswedstrijd tegen Leeds United is uitgesteld vanwege de uitbraak van Covid-19 binnen de ploeg van Marcelo Bielsa.