Groepsberichten en voorspelde wachtrijen

Door Rune Gerulf@runegjerulff

Hier is een voorproefje van het UEFA Nations League-duel van maandag tussen Duitsland en Nederland, inclusief onze voorspelde opstellingen.

Na een 2-1 overwinning op Bosnië-Herzegovina zal het door blessures getroffen Duitsland maandag proberen een goede start te maken aan de UEFA Nations League als het Nederland ontvangt in de Allianz Arena.

De 2-1 overwinning van vrijdag, dankzij een brace van Denis Undau, bracht de ploeg van Julian Nagelsmann naar zeven punten uit drie wedstrijden – twee punten voorsprong op nummer twee Nederland in Groep A3.

Ondertussen speelde Nederland 1-1 gelijk tegen Hongarije dankzij een late gelijkmaker van Denzel Dumfries. Hij sloeg toe kort nadat Virgil van Dijk van het veld werd gestuurd voor een tweede gele kaart, waardoor de aanvoerder geschorst bleef voor de wedstrijd van maandag.

Het is ruim een ​​maand geleden dat de twee teams elkaar voor het laatst ontmoetten in Amsterdam en dat duel eindigde in een 2-2 gelijkspel toen Dijuani de Rangers een droomstart bezorgde aan Oranje, maar doelpunten van Undau en Joshua Kimmich zetten Duitsland op voorsprong bij rust. . Vroeg in de tweede helft scoorde Dumfries het laatste doelpunt van de wedstrijd en bracht de stand op 2-2.

Dit keer krijgt Oliver Baumann de kans om voor Duitsland te scoren ten koste van Alexander Nobel, maar Julian Nagelsmann heeft niet veel reden om op andere posities van ploeg te wisselen, hoewel Jonathan Burkhardt wel een voorsprong zou kunnen krijgen voor Timm. Voor de schoonmaakdienst.