Het teleurstellende toernooi van Duitsland levert een 2-2 gelijkspel op tegen Nederland

Jerseyruil: Denzel Dumfries

De voor de hand liggende keuze hier is Dumfries. Dumfries waren de hele wedstrijd fysiek en vormden een aanvallende dreiging. Dumfries speelde gelijk 2-2.

Der Kaiser: Joshua Kimmich

De Duitse verdediging was zeker niet het hoogtepunt van deze wedstrijd. Omdat de hele achterste rij binnen 30 minuten was geboekt, gingen de problemen nergens heen. De nieuwe aanvoerder leidde de ploeg echter en vond de juiste plek om Duitsland voor rust een 2-1 voorsprong te bezorgen.

Fusbalcode: Aleksandar Pavlovic

Pavlovic was in deze wedstrijd een duidelijke verbetering op het startende middenveld en leverde in de laatste minuten van de wedstrijd uitstekende aanvallende bijdragen. De jongeling van Bayern München is een no-brainer voor een start in de volgende periode.

Der Bommenwerper: Denis Undau

Undau was geen uitzondering, maar scoorde de openingstreffer van Duitsland en brak de wedstrijd echt open Die Mannschaft. Undau miste helaas een wijd open ontsnapping die Duitsland een cruciale 3-2 voorsprong zou hebben gegeven.

Man van de wedstrijd: Jamal Musiala

Musiala zette zijn bloedhete vorm voort bij het nationale team en bleef de hele wedstrijd voor problemen zorgen voor Oranje. Zijn consistente tempo, dribbelen en distributiebanden komen naar voren. Zijn onderschepping was cruciaal voor het eerste doelpunt van Duitsland en liet zien hoe effectief hij zelfs buiten het scoreformulier kan zijn.

Wat vindt u van onze awardselectie? Wie verdient er nog meer een shout out? Laat het ons weten in de reacties hieronder!