Rangers schitteren met Nederland: een doelpunt en een assist

Het was een onvergetelijke avond Tijani Reyndersdie in het middelpunt van de belangstelling stond bij de 5-2 overwinning van Nederland op Bosnië en Herzegovina in de eerste ronde van Groep C van de European Nations League. Onze nummer 14 raakte bij 1-1 de lat voordat hij een krachtig schot afvuurde. Hij maakte er 2-1 van Met geweldig individueel spel dat eindigde met een nauwkeurig schot met de linkervoet. Toen, aan het begin van de tweede helft, Bereid door Jackpo Het derde doelpunt voor het Nederlandse team in de wedstrijd. Zo maakten het Nederlands elftal en het Reiders nationale team een ​​goede start. In de andere competitieve wedstrijd van de avond, Chukwueze Nigeria versloeg Benin in een kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup of Nations, en Sammy presteerde uitstekend, speelde 63 minuten en was voortdurend betrokken bij de aanval van de Green Eagles.

Pulisisch En Mozes Hij betrad ook het veld toen de Verenigde Staten in een vriendschappelijke wedstrijd in Kansas City met 2-1 verloren van Canada. Chris speelde de volle 90 minuten, terwijl Younes Praet in de 71e minuut werd gewisseld. Op jeugdniveau boekte het nationale team van Italië U-19 een overwinning vanaf hun tweede wedstrijd in het internationale vriendschappelijke toernooi waaraan ze momenteel deelnemen. 2-2 gelijkspel tegen Engelandde Azzurrini Winnen van Duitsland met 2-1. Diego Sia Diego was opnieuw beslissend, kwam in de 55e minuut als invaller en scoorde in de 72e minuut. Italië stond na 17 minuten met tien man, maar ze wisten in de wedstrijd te blijven en te winnen. Naast Diego kwamen nog twee andere Rossoneri-spelers het veld op: Baccone en Sala werden door coach Bollini in de basisopstelling genoemd. Vittorio Magni en Mattia Liberal speelden niet.

READ  Score Bangladesh versus Sri Lanka: ICC Wereldbeker opwarmwedstrijden, schema en hoe je ze kunt bekijken

de AC Milan Puma groepen Beschikbaar voor 2024/25: koop nu!